Wednesday, June 12th, 2019
12:00 PM - 6:00 PM: Check-In & Information
The AASECT staff team will be ready to greet you for name badge pick up and available to answer any questions.
5:00 PM - 9:00 PM: Pre-conference Workshops (Additional Fees Apply)
Thursday, June 13th, 2019
7:30 AM - 5:00 PM: Check-in & Information
The AASECT staff team will be ready to greet you for name badge pick up and available to answer any questions.
8:30 AM - 12:30 PM: Pre-conference Workshops (Additional Fees Apply)
12:30 PM - 1:00 PM: Lunch Break (on your own)
Lunch Break (on your own). Enjoy the many great dining options near the Loews Philadelphia Hotel.
1:00 PM - 5:00 PM: Pre-conference Workshops (Additional Fees Apply)
5:00 PM - 6:00 PM: Volunteer Check-in & Orientation
Conference Volunteer Orientation. Thank you, 2019 Volunteers!
5:00 PM - 6:00 PM: Various Meet & Greet/Committee Meetings
More information coming soon!
5:30 PM - 6:00 PM: Students' and First Timers' Meet & Greet
Students' and First Timers' Meet & Greet
6:00 PM - 8:00 PM: Opening Plenary
8:00 PM - 9:15 PM: Welcome Reception & Poster Session Sponsored by Adam & Eve
Join us in the Exhibit Hall for an evening of poster presentations and networking with exhibitors & colleagues. Light hors d'oeuvres will be provided and a cash bar will be available.
Friday, June 14th, 2019
7:00 AM - 8:00 AM: Tantric Meditation
Tantric Meditation
7:30 AM - 4:00 PM: Check-in & Information
The AASECT staff team will be ready to greet you for name badge pick up and available to answer any questions.
7:30 AM - 9:00 AM: Coffee in the Exhibit Hall
Join us for coffee & start your day by networking with our exhibitors.
7:30 AM - 5:00 PM: Exhibits Open
Visit the Exhibit Hall to network & connect. Thank you to our 2019 Exhibitors and Sponsors!
8:00 AM - 9:00 AM: Special Interest Group (SIG) Meetings
Special Interest Group (SIG) Meetings. Details coming soon!
9:00 AM - 10:30 AM: Engaging Diversity Plenary
10:45 AM - 11:45 AM: 1 Hour Concurrent Sessions (1CE)
More Details Coming Soon!
12:00 PM - 1:00 PM: Lunch Break (on your own)
Lunch Break (on your own)
1:00 PM - 2:00 PM: 1 Hour Concurrent Sessions (1 CE)
More Details Coming Soon!
2:15 PM - 3:45 PM: 1.5 Hour Concurrent Sessions (1.5 CE)
More Details Coming Soon!
4:00 PM - 5:30 AM: Whipple Plenary
5:45 PM - 6:15 PM: AASECT Business Meeting
AASECT Business Meeting - Open to all AASECT members.
5:45 PM - 6:15 PM: DEI Committee Meeting
Diversity, Equity & Inclusion Committee Meeting
5:45 PM - 6:15 PM: Various Committee Meetings
More details coming soon!
7:00 PM - 9:30 PM: Dan Savage’s HUMP! Film Festival
Saturday, June 15th, 2019
7:00 AM - 8:00 AM: Tantric Meditation
Tantric Meditation
7:30 AM - 4:00 PM: Check-in & Information
The AASECT staff team will be ready to greet you for name badge pick up and available to answer any questions.
7:30 AM - 4:00 PM: Exhibits Open
Visit the Exhibit Hall to network & connect. Thank you to our 2019 Exhibitors and Sponsors!
8:00 AM - 9:00 AM: AASECT Certification Meeting & CE Workshop (How to Become a Provider - 1 CE)
AASECT Certification Meeting & CE Workshop (How to Become a Provider - 1 CE)
9:15 AM - 10:45 AM: Schiller Plenary
11:00 AM - 12:00 PM: 1 Hour Concurrent Sessions (1 CE)
More Details Coming Soon!
12:30 PM - 2:15 PM: Awards Luncheon Plenary
2:45 PM - 4:15 PM: 1.5 Hour Concurrent Sessions (1.5 CE)
More Details Coming Soon!
4:30 PM - 6:00 PM: 1.5 Hour Concurrent Sessions (1.5 CE)
More Details Coming Soon!
6:00 PM - 7:00 PM: Regional Meetings/ Mentoring Meet & Greet/ Committee Meetings
Regional Meetings/ Mentoring Meet & Greet/ Committee Meetings
6:00 PM - 7:00 PM: Dinner (on your own)
Dinner (on your own)
7:00 PM - 9:00 PM: A Night of American Tantra
Sunday, June 16th, 2019
7:30 AM - 10:00 AM: Check-in & Information
The AASECT staff team will be ready to greet you for name badge pick up and available to answer any questions.
7:30 AM - 9:00 AM: Coffee in the Exhibit Hall
Join us for coffee & start your day by networking with our exhibitors.
8:00 AM - 9:30 AM: 1.5 Hour Concurrent Sessions (1.5 CE)
More Details Coming Soon
9:45 AM - 10:45 AM: 1 Hour Concurrent Sessions (1 CE)
More Details Coming Soon!
11:00 AM - 12:00 PM: 1 Hour Concurrent Sessions (1 CE)
More Details Coming Soon!
12:15 PM - 12:30 PM: Closing and Looking Ahead to 2020!
Save the Date for the 2020 AASECT Annual Conference: June 3 - 7 in Palm Springs, CA!