2021 QM ConnectLX Agenda

Looking Forward. Transforming Now.

Education is constantly evolving — perhaps now more than ever. To continue to meet the needs of students, we must evolve as well. It’s time to look forward and embrace the innovative ideas, tools and resources needed to transform the teaching and learning experience.

QM ConnectLX — the online, multi-day learning exchange provides hands-on, practical learning opportunities for individuals at every level, from administration to frontline faculty. Featuring a mix of events — including interactive workshops, concurrent sessions and networking opportunities — the virtual conference is designed to help you build your skillset, refine your quality assurance efforts and learn from others.

All times listed are U.S. Eastern Standard Time. Select Workshop/Session title for complete description information.

Thursday, October 28th, 2021
10:00 AM - 2:00 PM: 4-Hour Workshops
11:00 AM - 1:00 PM: 2-Hour Workshop
1:00 PM - 3:00 PM: 2-Hour Workshop
2:00 PM - 4:00 PM: 2-Hour Workshop
3:00 PM - 7:00 PM: 4-Hour Workshops
5:00 PM - 7:00 PM: 2-Hour Workshop
Friday, October 29th, 2021
10:00 AM - 2:00 PM: 4-Hour Workshops
11:00 AM - 1:00 PM: 2-Hour Workshop
1:00 PM - 3:00 PM: 2-Hour Workshop
2:00 PM - 4:00 PM: 2-Hour Workshop
5:00 PM - 7:00 PM: 2-Hour Workshop
Wednesday, November 3rd, 2021
10:15 AM - 10:30 AM: Sponsor Presentation: Ease Learning
10:30 AM - 11:00 AM: Opening
11:00 AM - 12:00 PM: Keynote
12:00 PM - 1:00 PM: Break
Join in Gatherly for the Break!
1:00 PM - 1:50 PM: Posters
Applying Best Practices: Did it Work?
Applying Best Practices: Did it Work?
2:00 PM - 2:50 PM: Concurrent Sessions
3:00 PM - 3:25 PM: Concurrent Sessions
Applying Best Practices: Did it Work?
3:25 PM - 3:55 PM: Break
Join us in Gatherly!
3:55 PM - 4:45 PM: Concurrent Sessions
4:55 PM - 5:45 PM: Concurrent Sessions
Managing Quality Assurance
5:45 PM - 6:45 PM: Happy Hour
Grab your favorite bev and join us in Gatherly for an end of day happy hour.
Thursday, November 4th, 2021
9:45 AM - 10:00 AM: Sponsor Presentation: Feedback Fruits
10:00 AM - 11:15 AM: Awards Ceremony
11:25 AM - 12:15 PM: Concurrent Sessions
12:15 PM - 1:15 PM: Break
Join us in Gatherly!
1:15 PM - 2:05 PM: Concurrent Sessions
2:15 PM - 3:05 PM: Concurrent Sessions
3:05 PM - 3:35 PM: Break
Break
3:35 PM - 4:25 PM: Concurrent Sessions
Research in Practice
Friday, November 5th, 2021
10:00 AM - 11:15 AM: Town Hall
11:25 AM - 12:05 PM: Concurrent Sessions
Applying Best Practices: Did it Work?
12:05 PM - 1:05 PM: Break
Break
1:05 PM - 1:55 PM: Concurrent Sessions
2:05 PM - 2:55 PM: Concurrent Sessions
2:55 PM - 3:25 PM: Break
Join us in Gatherly!
3:35 PM - 4:25 PM: Concurrent Sessions



QM-ConnectLX-identifier
Oct. 28-29, 2021 — Workshops
Nov. 3-5, 2021 — Sessions

Agenda At-a-Glance

Wednesday, Nov. 3 — 10:00 am - 6:00 pm Eastern

Welcome & Keynote
Concurrent Sessions
Networking in Gatherly
Posters

Thursday, Nov. 4 — 10:00 am - 6:00 pm Eastern

Awards
Concurrent Sessions
Networking in Gatherly

Friday, Nov. 5 — 10:00 am - 4:00 pm Eastern

Plenary Session
Concurrent Sessions
Networking in Gatherly
Town Hall with QM Staff

Schedule subject to change. (Convert time zone)

 

  • Sponsored by

    "ReadSpeaker"

  • Sponsored by

    Cidi Labs

  • Sponsored by

    eLumen

  • Sponsored by

    Feedback Fruits

  • Sponsored by

    Ease Learning

  • Sponsored by

    PlayPosit

  • Sponsored by

    NC-SARA

 

Exhibitors

  • Carolina Distance Learning
  • “LSU
  • “3PlayMedia”
  • “Labster”
  • “Peregrine