#ITalkSexualHealth Conference



All Times Indicated are Pacific Time.
All Full Conference Registrations Gain Access to All Recorded Sessions for One Year
Thursday, October 14th, 2021
9:00 AM - 10:30 AM: Morning Breakout
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Diane Hovey
Co-Presenter(s)
Victoria Gerdts
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Stefani Goerlich
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Richard Blankenship
11:00 AM - 12:30 PM: SASH Merit Award Speaker
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Ken Wells
1:30 PM - 3:00 PM: Mid-Afternoon Breakout
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Mary Deitch
Co-Presenter(s)
Bill Herring
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Greg Futral
Co-Presenter(s)
Leah Claire Bennett
3:30 PM - 5:00 PM: Late-Afternoon Breakout
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Laney Knowlton
Co-Presenter(s)
Brian Martin
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Chanel Marshall
Friday, October 15th, 2021
9:00 AM - 10:30 AM: Youth and PSB Panel
Title of Presentation: Youth and PSB Panel Discussion
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Allyson Kelly
Co-Presenter(s)
Jenny Shields
Wilson Kenney
Floyd Godfrey
Matthew Hedelius
11:00 AM - 12:30 PM: Mid-Morning Breakout
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Jenny Shields
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Wilson Kenney
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Matthew Raabsmith
Co-Presenter(s)
Dan Drake
Joanna Raabsmith
12:30 PM - 2:15 PM: SASH Awards Luncheon
Session Type: Awards Lunch
Primary Presenter Joshua Grubbs
2:30 PM - 4:00 PM: Mid-Afternoon Plenary
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Erica Sarr
4:10 PM - 5:40 PM: Late-Afternoon Breakout
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Floyd Godfrey
Co-Presenter(s)
Matthew Wheeler
Saturday, October 16th, 2021
8:00 AM - 9:30 AM: Morning Breakout
Title of Presentation: Having Sex or Making Love?
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Patrick Hentsch
9:30 AM - 11:30 AM: Porn Panel
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Shane Kraus
Co-Presenter(s)
Mateusz Gola
Beáta Böthe
Joshua Grubbs
Brian Willoughby
12:15 PM - 1:45 PM: Early Afternoon Breakout
Title of Presentation: Love in a Time of Pandemic
Session Type: Sexual Health Awareness-Public Audience
Primary Presenter Tanisha Ranger
2:30 PM - 4:00 PM: Mid-Afternoon Breakout
Session Type: Sexual Health Awareness-Public Audience
Primary Presenter Matthew Hedelius
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Shane Kraus
Co-Presenter(s)
Bailey Way
Kaelyn Griffin
4:15 PM - 5:45 PM: Late-Afternoon Breakout
Session Type: Sexual Health Awareness-Public Audience
Primary Presenter Jessica Lamar
Co-Presenter(s)
Marcus Earle
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Adam Moore
Co-Presenter(s)
Dan Solen
Session Type: 90 Minute Session
Primary Presenter Barry McCarthy
10:00 AM - 4:00 PM: Poster Session
Session Type: Poster Session
Primary Presenter Adil Bhatti
Co-Presenter(s)
Tenzin Babu
Gabriel David
Panayiota Courelli
Session Type: Poster Session
Primary Presenter Bailey Way
Co-Presenter(s)
Kaelyn Griffin
Shane Kraus
Session Type: Poster Session
Primary Presenter Alejandra Barreto
Co-Presenter(s)
Arushi Agrawal
Panayiota Courelli
Session Type: Poster Session
Primary Presenter Marigrace Buendia
Co-Presenter(s)
Nillani Anandakugan
Grace Ryu
Session Type: Poster Session
Primary Presenter Anya Khurana
Co-Presenter(s)
Zacari Tatum
Abigail Castillo
Mincheol (Sulley) Park
Panayiota Courelli
Session Type: Poster Session
Primary Presenter Alexa Pakravan
Co-Presenter(s)
Panayiota Courelli
Session Type: Poster Session
Primary Presenter Adrian Shanker
Co-Presenter(s)
Christina Brasavage
Kat Carrick
Tamarah Moss
Session Type: Poster Session
Primary Presenter Catherine Chan
Co-Presenter(s)
Greg Ford
Caroline Page
Aissatou Balde
Panayiota Courelli
Sunday, October 17th, 2021
10:00 AM - 3:00 PM: Post Conference
Session Type: Post Conference
Primary Presenter Barry McCarthy